IĞDIR ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ (OKULU)

Belgegeçer : .
WEB https://igdirisuygulama.meb.k12.tr
Adres : Enginalan Köyü Girişi Kanal Yolu Mevki Enginalan Mezarlığı Karşısı Merkez / IĞDIR
VİZYON : VİZYON Zihinsel engelli öğrencilerimizi günümüz teknolojisinden yararlanarak çevresiyle işbirliği içinde iletişim kuran, kendine güveni olan, topluma yararlı, üretken birer birey, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Amaçları ışığında problemlerin üstesinden gelen bireyler olarak yetiştirmek.
MİSYON : MİSYON Zihinsel gelişimini tamamlayamayan öğrencilerimizi, ailelerini ve yakın çevresini okul öncesi eğitimden başlayarak çocukların, sosyal duyuşsal, bilişsel ve davranış gelişimlerine uygun bir programla yapılandırılmış eğitim ortamlarında teknolojiyi kullanarak öğrencilerini geliştiren, ruhen ve bedenen sağlıklı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyleri yetiştiren bir kurumdur.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 09:00-14:20
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Öğretmen servisi, Dolmuş, Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri : Melekli Yolu üzeri, Araç Muayene İstasyonu Karşısı, Eski Eğitim Araçları Binası,Merkez/IĞDIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 5 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :